top of page

"Goed voorbereid ondernemen”

Om te starten met je eigen bedrijf is niet moeilijk, je gaat naar de KvK en schrijf je in. Je bent dan wettelijk gezien zelfstandige ondernemer en mag je bedrijfsactiviteiten uitvoeren.

Je weet als geen ander wat je wilt gaan doet, toch? Maar, hoe zorg je dat het goed gebeurt en dat je blijft verkopen? Immers, het geld moet binnen blijven komen, zodat je in bedrijf blijft.

De vraag daarbij is: ben jij echt klaar als ondernemer als je je inschrijft bij KvK?

Het programma New Style ondernemers is in 2015 opgezet en bereid mensen met een droom of passie voor om succesvol te starten met hun eigen bedrijf.

 

Wij bieden een 1-jarig praktisch programma, wat bestaat uit een volledig traject, op maat voor mensen die goed voorbereid willen zijn op wat hun te wachten staat als ondernemer: jezelf kennen t/m het inschrijven bij KvK en ook daadwerkelijk starten, met name met een goed onderbouwd ondernemingsplan.

 

Je leert o.a. jezelf kennen, te onderhandelen, je eigen kostprijs berekenen, beter te communiceren, je passie een doelmatige invulling geven, je eigen verdienmodellen maken, maar ook je markt verkennen, met klanten omgaan en te sparren met ervaren ondernemers.

 

In een gratis intakegesprek kunnen wij breeduit praten over datgene wat jij echt wilt en een op maat advies geven over jouw traject.

bottom of page